Lights

Mitt första försök på att ta stjärnbilder blev inte så lyckat kan man säga haha. Men det var kul, och nu vet jag vad jag ska göra annorlunda. Fotade bilder på Järpen också, blev inte så bra de heller men de var kul. Och kallt. Och ganska läskigt haha. 

snälla

Ja, det här blev ju inte så bra. FAN! Varit hos läkaren idag och ska dit om 30 minuter igen för att se om det har ändrats nåt, för om det har blivit sämre måste jag till ett sjukhus. SNÄLLA KAN BARA ALLA HÅLLA TUMMARNA FÖR MIG, JAG BEHÖVER ALL KRAFT SOM JAG KAN FÅ!! Jag orkar fan inteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Massa kärlek

I måndags var det en speciell dag, nämligen min och Rasmus 1 årsdag. 365 dagar, 12 månader och 8760 timmar. Jag har delat så himla mycket med honom det här året, framförallt stark kärlek. Han köpte mina favoriter då (bilden längst ner) och bara av det blir jag ännu lyckligare. Tänk att någon känner mig mer än vad jag känner mig själv. Jag älskar dig världens finaste du ♥

Jag gav det första till Rasmus. Det var kakor, kinapuffar och tuggummi som låg i burken. Även en lapp och rosor gav jag!

Lördag

Lördag och jag har absolut inte gjort någonting, precis som det ska vara haha. Hade förresten en jättebra fredag, först gården och sen hamnade jag hos rasmus vänner vilket var väldigt trevligt. Nä nu känner jag lukten av maaaaaat, kyckling och ris♥♥

snowflakes

Imorse vaknade jag av att jag fick en snapchat och på den stod det att jag skulle kolla ut. Så då gjorde jag det, och åh vad glad jag blev när min blick möttes av snö. Fick hur mycket längtan till jul som helst haha. Det har snöat från och till hela dagen, så himla mysigt. Fast såklart kommer snön vara borta typ imorgon haha men det är alltid kul med första snön. Ha en bra kväll!

New shoes

I lördags köpte jag nya skor, åh vad jag älskar skor haha!! Köpte dessa för att dem är mer vintervänliga än mina andra, klacken och hela skon har "spår" så att dem inte blir halkiga. Köpte dem på skopunkten för 349 kronor. Snart är jag helt jävla pank haha

Bird

Har glömt bort att visa många bilder från grekland, här är iallafall 2 av de. Fytusan vad jag längtar till värmen redan haha, vill kunna gå runt i shorts. Haha nä men de ska bli kul med vinter med så man får åka skoter och skidor osv! Eller vad säger ni? :)

You got time

Några bilder från isomras på en skogstur

if the sky comes falling down

Idag är det äntligen fredag!! Så jäkla skönt. Hade på mig detta idag ↑, tröjan är från bikbok och går upp lite i halsen, som en krage nästan. Ikväll ska jag och Rasmus till Josefin, vi ska laga mat och mysa på. Ska bli jättekul! Ha en fortsatt trevlig fredag!

Morning

Är hemma från skolan idag av privata anledningar, så jag passade på att fota när jag vaknade. Så fint ute på den här årstiden!

RSS 2.0