Brusigt och mysigt

Jobbade i 4 timmar idag, sen sa min mage stopp och jag åkte hem. Väl hemma kröp jag ner i sängen, tände ljus och sedan dess har jag legat här. (förutom när jag tog denna brusiga bild såklart). Hade så gärna jobbat längre för att få ihop mer pengar, men det funka ju tyvärr inte idag. Mina planer för dagen är att fortsätta ligga här, för jag orkar inte göra nåt annat. Absolut inte plugga, vilket jag måste. Har knappt rört nåt än och de ska va klart efter lovet. Fun. Nej. Kan inte någon komma och hjälpa mig??

Julklappar

Jag fick alltså: 1 parfym, 2 saker från the bodyshop, victoria's secret body mist, "skål" (godis, tuggummi & halstabletter i), filt, badsalt, ljus, tavla, tröja, pyjamasbyxor och presentkort. Tog inte med allt utan fick även pengar, handskar, godis och fler ljus!
Edit: haha jag glömde visst 3 grejer. Jag fick även ett par jättemysiga tofflor, överkast och ett sängset. 

Julafton

Lite såhär såg julafton ut. Massa massa massa mat, massa julklappar och annat som kalle anka, skypea med syster som tyvärr är i Nya Zeeland, glögg, julmust, saltade mandlar & knäck. Bilden längst ner är på mina egna julklappar, vill ni se vad jag fick? :)

250 bilder senare

Såhär såg jag ut igår, hade ingenting att ha på mig så det blev det här. Det var huuur länge sen som helst jag tog självporträtt så det var intressant att kolla igenom bilderna. Tog typ 250 bilder och de här blev dem enda som blev blogg-bara haha, herregud! 

God jul ♥

Nu är granen är klädd, massa mat gjord och julklapparna inslagna. Imorgon är det julafton!! Mys på extra med knäcken, glöggen, klapparna, pepparkakorna, familjen och ljusen (alltså allt) och ät så mycket som ni bara kan. God jul på er och ha det riktigt bra♥

Juletider

När jag kom hem i fredags kom jag på att vi har en minigran liggandes. Så då satt jag upp den men vi hade inga saker över till denna gran så fick ta min ljusslinga, lite glitter och några få julgranskulor (jag snodde ifrån granen vi ska ha nere hehe). Men det blev ju lite fint iallafall. Idag ska vi sätta upp granen där nere, får se om mamma märker att nåt är borta haha. Har även slått in nästan alla julklappar i helgen och varit med Rasmus. Jag älskar verkligen jullov och snart är det julaftooon!! Så himla mysigt! :)

Ledig

Jag är ledig på onsdagar så jag tog världens sovmorgon & har legat i soffan sen jag gick upp, himla skönt! Nu är det 2 dagar kvar till jullov, jag är nog inte den enda som längtar. Snart ska jag slå in de sista julklapparna nu när alla är köpta. Ha de bra :)

Frågor

Hur gammal är du om fem år? 60

Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Rasmus

Hur lång är du? 5 centimeter från att räknas som dvärg, RÄKNA UT DET NI

Vem fick du senast en snap av? Alvis

Hur löd det senaste sms:et du fick? "telefonen dog på batteri men är hemma nu älskling"

Vilken är din favoritplats? Rasmus säng

Vilken plats föredrar du minst? Skolan

Sover du med eller utan kläder på dig? Utan OBS inte naken!!! 

Hur många kuddar har du i sängen? 3 men vill ha tusen

Sover du på någon särskild sida? längst ut nästan alltid

Vill du ha barn? Ja, redan planerat namn hehe

Vad spenderar du helst pengar på?  Skor, kläder

 

Vem är den roligaste människan du känner? Alva och Tea haha

Sover du med gosedjur? Ja min älskade pandis♥

Vem såg dig naken senast? Gud

Vem ringer du när du är arg/ledsen? Rasmus

Ångrar du någonting du gjort? Är inte så badass så de jag ångrar är väl att jag har varit med och sjungit på olika tillfällen haha 

Berätta 1 sak som folk antagligen inte vet om dig? Jag har vissa trosor som är till mensveckan hahaha

Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? Är ögon en kroppsdel?????

Vilken kroppsdel är du minst nöjd med? låren

Vilken är din bästa egenskap? min humor lätt

Vilken är din sämsta egenskap? blygheten, min alldeles för höga tro till vissa vänner, min röst låter sur hela tiden haha

Saknar du någon? Ja alva

Vad gör dig ledsen? Skolan, min kropp, när man inte betyder lika mycket som man trott

Vad gör dig glad? Skoter, pengar, Alva, skor, Rasmus och mina två klassisar Tea och emma!

Vad är det dummaste du gjort? Att välja hotell och turism i järpen


Tredje advent

Tredje advent & ni får lite julbilder dagen till ära. Söndagsångesten smyger på lite lätt(läs: såmycketattmanintevillgåupp). Har så överdrivet mycket plugg. Ni vet när man har så mycket att man kastar böckerna på golvet och skiter i det? Det beskriver min dag haha. Men det är så skönt att det snart är juuuuul!! Kommer behöva plugga minst lika mycket då, men det är ju inte samma sak!

Pepparkaksbak

För några dagar sen bakade jag pepparkakor och usch va mätt jag blev sen, samma visa varje gång haha. Men de är roligt och framförallt så får man lite julkänslor! Ska även fixa pepparkakshus någon dag i veckan, kommer bli spännande resultat haha..

Äntligen helg

Finally helg!! Det här blir den sista helgen på länge jag kommer vara pluggfri så då blir det teorin för skoterkortet. Vill bara ha det nu så man får köra runt överallt och inte behöva vara orolig för polisongerna!! Ikväll tror jag de blir så att jag strejkar idol då det är pinsamt att kevin har gått vidare. Så blir nog gården istället! Här får ni förresten lite cambilder. Alltid lika fräsch. Mums på mig

Nya skor

 
Har letat efter boots ett tag nu, helst bruna, och då ramlade jag över dessa från skopunkten. 400 kronor gick dem på, inte alls för dyrt. Dem andra skorna köpte jag för att dem skulle kosta 149(rea), men det blev rea på rea så fick dem för 74 kronor. EHEH bra köp där även fast jag kanske inte behövde dem. Vilken lycka skor ger alltså!! Idag är de december, jävlar vad snabbt det går. Hoppas ni hade en trevlig första advent! Tyckte att bootsen förtjänade fokusen(hehe lustig), därför syns knappt dem andra.

RSS 2.0