Fredagsmys

Äntligen är det fredag! Uppdateringen har inte varit det bästa men jag går ju i skolan, och om jag inte är där så är jag med rasmus och är jag inte med rasmus så sover jag typ haha. Så ikväll ska jag bara ligga i sängen med min lilla pandis, datorn, mobilen och filmer. Juste, jag har äntligen köpt en "jump in"!! Som jag har tjatat. Fick den för 80 spänn, begagnad men så värt!

Skolan har börjat

Jaha, nu har det börjat igen. Började igår, och då kändes det skit. Allt kändes så himla dåligt, fel linje, fel skola. Misslyckad, misslyckat. Men kändes bättre idag då jag verkligen fick träffa hela klassen mer. Fick sluta 11 idag också haha så det gjorde nog mycket! SÅ otroligt skönt med helg, även fast det bara har gått 2 dagar. Blir en myskväll med Rasmus ikväll, det behövs!

Emma


under tiden

Under tiden jag inte har bloggat har jag väl.. fotat skitlite, varit med emma, ätit och typ möblerat om mitt rum. Och igår var jag på middag med mina älskade tjejer. Apropå det så kommer jag inte gå med dom längre?? Jag börjar gymnasiet. Vart har tiden runnit iväg? Jag vet inte ens om jag vill gå linjen jag har sökt, och jag vill inte bo hemma. Jag vill.. så lite, fast så mycket. Det värsta av allt är att mina två närmaste vänner flyttar till östersund och ska gå samma linje, och jag stannar här. DET var min dröm, att flytta, att göra det dom gör, men istället stannar jag hemma. (känner mig lite misslyckad allt) Jag tror det kommer bli bra det här ändå, alla säger ju typ att gymnasiet är den bästa tiden i sitt liv, men tänk om inte!?!?! haha. Sommarlovet är snart slut så det är väl bara att njuta, så därför kommer jag inte blogga så bra nu framöver heller. Njut ni med, det förtjänar alla.
 

fall down

 

Nytt

Har haft fullt upp sen jag bloggade sist. Iallafall så var jag i stan igår och då fick jag med mig detta hem. 3 av skalen är dock från idiwa, men fick dom nyss så ville visa dom med. Det är shorts, t-shirt, 2 tröjor, skal, trosor och ögonbrynspenna. Kram!

More from greece

 

RSS 2.0